Billiga fotbollsresor är en stigande trend

Så gör du för att få biljetter till Fotbolls EM-2021

Det europeiska mästerskapet i fotboll, även kallat UEFA EURO, kommer att äga rum mellan den 11 juni till den 11 juli i år. Turneringen består av 51 matcher och det är Rom som inleder den första omgången i år. Tack vare turneringens enorma popularitet kan svenskar se matcherna från sin TV så väl som via streamingtjänster. Men om man är ett inbitet fotbollsfan och gärna vill se EM på riktigt då?

Köpte du biljetter 2020?

Om du var en av de som köpte biljetter till Fotbolls EM 2020 kan vi glädja dig med att du kan använda dina biljetter även till sommaren. Detta vet du säkert redan innan, men vi tänkte att det var lika bra att påminna! Alla existerande matchbiljetter kommer man kunna använda till detta års matcher eftersom Europamästerskapet blev framflyttat. Vet du med dig att du köpte biljetter 2020 men inte riktigt har någon koll på vart de tagit vägen? Då kan du bara kontakta UEFA så hjälper dem dig med att få tag på dem igen. Har du biljetterna på dig och inte vill eller kan delta i år är det tyvärr så att sista dagen för återbetalning är förbipasserad.

Nytt biljettsläpp i april på UEFA.com

Om du inte hann få några biljetter förra året, alternativt begärde återbetalning för de du hade och nu ångrar dig, har vi goda nyheter. UEFA släpper nämligen nya biljetter i april! Tyvärr är det ett begränsat antal, och det kommer endast gå att få biljetter till utvalda matcher. Några av de matcher som UEFA lovat kommit vara tillgängliga att köpa biljetter till i april är Ungern, Nordmakedonien, Skottland och Slovakien.

Det förväntas vara extremt stort tryck under biljettsläppet i april. Därför rekommenderar vi att du redan nu surfar in på UEFA.com och registrerar dig där. Då kommer du nämligen få mer att veta inför biljettsläppet, och mer specifik tidpunkt när det närmar sig. Det är även först i april, under biljettsläppet, som det kommer presenteras vad biljetterna kostar. Men de bör inte skilja sig så mycket från originalpriset.

Börja spara i tid

Fotbollsbiljetter, särskilt till stora turneringar som EM i fotboll, är allmänt rätt dyra. Det är inte som att gå på en konsert på ditt lokala spelställe. Det kostar några tusenlappar, men när du väl befinner dig ute på ett riktigt stadium inser du att det är alla pengar värt. Inför biljettsläppet i april rekommenderar vi därför att du börjar spara i tid, om du inte redan har pengarna undanlagda vill säga.

Se vilka utgifter du kan skära ner för att få pengar över till att uppfylla din fotbollsdröm. Det kan vara värt att skära ner på morgonkaffet för att kunna finansiera en resa till Slovakien eller Ungern. Alternativt kan du överväga ett annat sätt att skramla ihop pengarna på, som att utforska free-spins.io och casinobonusar, eller att sälja några av dina gamla märkeskläder. Men undvik att ta lån, då det alltid är ränta på företagslån som du tar. Men det finns alltid andra sätt att få ihop lite extra pengar på – åtminstone när man vet att det kan möjliggöra en fotbollsresa!

RSS
Follow by Email
Instagram