fotbollsresor spanien

Fotbollsresor Spanien

Se någon av giganterna Barcelona eller Real Madrid spela match live och varför inte emot varandra i fotbollsvärldens mest kända möte, ”El Clasico”. Spanska La Liga ser du bäst på plats genom någon av våra samarbetspartners alla fotbollsresor till Spanien. I din resa så ingår flyg t.o.r, hotellboende, samt biljett till din match. Besök våra partners redan idag för att ta del av alla deras fotbollsresor till Spanien och se vad de kan erbjuda just dig. Missa inte att se ditt favoritlag på plats i en av världens allra bästa fotbollsligor, La Liga.

För de allra flesta av oss så betyder fotboll just passion, känslor och underhållning. Allt detta och lite till får man i spanska La Liga. Det är få ligor (om någon) där man hittar en så attraktiv och teknisk fotboll där i stort sett alla lag i La Liga har en offensiv spelidé och taktik, det är också det som erbjuds om du väljer fotbollresor Spanien. När det gäller spanska La Liga så handlar såklart det allra mesta om de två supergiganterna Barcelona och Real Madrid. Om du ännu inte har sett ett möte mellan dessa giganter, ett s.k ”El Clasico” på antingen Camp Nou i Barcelona eller på Santiago Bernabéu i Madrid så är det verkligen något som måste upplevas på plats. För många av oss (oss själva inkluderade) så är det en njutning att få se Lionel Messi spela fotboll och att även få se det live på plats är oslagbart.

Offensiv fotboll och eftertraktade biljetter

Även om de flesta skandinaviska fotbollsfans har Barcelona eller Real Madrid som sitt favoritlag så finns det fler bra lag i La Liga som verkligen kan prestera toppfotboll på allra högsta nivå. Atlético Madrid är ytterligare ett storlag med 10 ligatitlar och 10 Copa del Rey vinster genom åren och som nu på senare år också börjat utmana Barcelona och Real Madrid varje år. Är det stämning och härlig atmosfär som lockar dig allra mest så finner du en fantastisk stämning just när Atlético Madrid spelar hemmamatch på ”Wanda Metropolitano”. Andra lag att absolut se live på plats är när Valencia spelar hemma på ”Estadio Mestalla” med sina mäktiga och branta läktare som ser till att skapa en mäktig ljudkuliss. Vi vill också absolut tipsa om att se ett sydspanskt derby mellan de två Sevilla lagen, Real Betis och Sevilla, här får ni kanske det mest passionerade mötet i hela La Liga.

I Spanien så hör mat och fotboll ihop, precis som det gör i Italien. Missa inte att gå ut på den lokala restaurangen 3-4 timmar innan match och ta in en kall cerveza ihop med en klassisk paella eller en underbart god tapastallrik. Var förberedd på livliga diskussioner med passionerade fotbollsfans.
Stannar du kvar en dag extra så rekommenderar vi dig att du gör precis som alla andra fotbollsfans dagen efter matchen, gå ut på det lokala cafeét och beställ in en god kaffe cortado och fortsätt att diskutera och analysera gårdagens fotbollsmatch.

Då många supportrar har säsongsbiljetter samt att de bästa biljetterna till de mest eftertraktade matcherna alltid går åt väldigt snabbt så råder vi dig att vara ute i väldigt god tid. Besök våra samarbetspartners redan idag och se över vilka resor och biljetter som finns till just ditt favoritlags matcher. I priserna så ingår alltid flyg t.o.r, hotellboende under vistelsen och matchbiljett.

Missa heller inte chansen att läsa mera om alla våra erbjudanden gällande våra fotbollsresor till Italien, fotbollsresor till England och fotbollsresor till Tyskland och som du också kan hitta här på vår hemsida. Fotboll blir aldrig så bra som när det upplevs live på plats!

RSS
Follow by Email
Instagram