Oddspel på fotbolls-EM 2021

Så spelar du oddsspel på fotboll på bästa sätt!

Att spela oddsspel på fotboll må vara det bästa sättet att krydda till ens fotbollstittande på. Då kan du se dina favoritmatcher online samtidigt som du ser odds i realtid och kan kamma hem rejäla summor pengar om du spelar rätt. Men hur spelar man oddsspel på fotboll på bästa sätt egentligen? Det försöker vi besvara här.

Förstå speltyperna på fotbollsbetting

Precis som med all annan sportsbetting finns det ett par olika spelalternativ när det kommer till odds. Men tack vare att fotboll ju faktiskt är världens populäraste sport, finns det ett par fler alternativ än vad de gör i andra sporter. Innan du börjar spela på fotbollsodds är det således nödvändigt att förstå de olika speltyperna. Här är de vanligaste:

1X2 Matchodds

Som namnet indikerar innebär matchodds att man spelar på utgången av en fotbollsmatch inom ordinarie tid. 1X2 är den vanligaste speltypen inom matchodds och då står 1 förhemmavinst, X för oavgjort mellan de bägge lagen och 2 för bortavinst.

Totalt antal mål

Nästa speltyp som är väldigt vanlig är “Totalt antal mål”. Som du säkerligen förstår innebär det att man spelar på hur många mål man tror att det kommer göras under en match. Här spelar man på över/under, det vill säga om det blir över ett x antal mål eller under.

Båda lag gör mål

En tredje, vanlig spelvariant är att man spelar på odds om båda lagen gör mål eller ej. Det vill säga att man helt enkelt spelar på odds på ja/nej. Ett rätt enkelt spelalternativ som passar bäst för den som inte riktigt vet så mycket om fotbollsodds ännu. Men det passar även att spela på om det är två starka lag på planen.

Vinnarodds (långtidsspel)

För de större turneringarna så är vinnarodds rätt vanligt. Här bettar man på vilket lag man tror får flest poäng under ligans gång. Detta kan man till exempel spela på under Fotbolls-VM och är ett oerhört spännande sätt att betta på!

Bekanta dig med lagen, spelarna & för protokoll

För att lyckas inom betting måste du lägga ner tid och engagemang på att utveckla ditt spelande. Om du inte är ute efter att lägga ner arbete för pengarna kanske du ska överväga att spela på casino-utan-registrering.io? Visst kan du bara spela på odds hur som helst om du önskar det, men utvecklar du inga strategier kommer du aldrig tjäna pengar på ditt oddsspelande.

Så hur gör man för att lyckas då? Jo, våra bästa speltips är att du engagerar dig i fotboll såklart. Förutom att känna till spelalternativen och veta hur odds fungerar måste du bekanta dig med de lag som spelar och de spelare som befinner sig på planen. Ju bättre du blir till att anteckna deras prestationer, desto bättre kommer du kunna analysera matcher. Ju bättre du blir på att analysera matcher, desto större är chansen för att du förutspår rätt resultat. För det är ju just det oddsspel handlar om. Åtminstone för den som är ute efter att tjäna pengar!g

RSS
Follow by Email
Instagram