Oddspel på fotbolls-EM 2021

Oddspel på fotbolls-EM 2021

På grund av den globala pandemin blev Europamästerskapet i fotboll tvunget att framflyttas till 2021. Nu är tiden dock snart inne för de 24 lagen att spela över 12 städer i en av de största fotbollsturneringarna någonsin.

Förutom att sitta fastklistrade framför kamperna på våra datorer och mobiltelefoner kommer vi givetvis även spela på oddsen. Oddspel lägger ju trots allt till en helt ny nivå på spelupplevelsen! Följande artikel är således sammanställd för dig med ett brinnande intresse för fotboll, EM och odds. Här delar vi med oss av lite generella oddstips samt går igenom våra tippade favoriter.

Håll koll på datumen

Årets Europamästerskap kommer att äga rum mellan fredagen den 11 juni 2021 och söndagen den 11 juli 2021. De städer som matcherna kommer att äga rum i är London, München, Rom, Baku, St Petersburg, Bukarest, Amsterdam, Dublin, Bilbao, Budapest, Glasgow och Köpenhamn!

Mästerskapet kommer att inkludera de största fotbollslagen och spelarna, och kommer definitivt orsaka ett flertal stressmoment för den fotbolls- och oddsintresserade. Det första du bör göra inför tittandet och spelandet är såklart att hålla koll på datumen, samt veta när sändningarna visas och vart du ska se på dem!

Vart kan man spela på oddsen?

Vill du spela oddsspel på EM 2021 i fotboll kan vi glädja dig med att berätta att de flesta spelbolagen kommer att inkludera livestreams så väl som oddsspel i realtid. Med det sagt behöver du inte ens teckna ett sportpaket hos din tv-operatör eller på en streamingtjänst för att kunna se matcherna live. Det enda du behöver göra är att surfa in på ett spelbolag med matcherna tillgängliga!

Vi rekommenderar i första hand alltid spelbolag med svensk licens. Dessa finns det gott om! Du kan använda dig av listan hos travsport.io, då de listar spelbolag som inte bara inriktar sig på trav men även fotboll och andra sporter. Du kan givetvis också vända dig till en aktör som du hört talas om sedan i förväg, som exempelvis Unibet eller Bet365.

Vilka spelmarknader finns det under EM 2021?

Precis som med all sportbetting finns det ett stort utbud av spelmarknader. Det vanligaste är att man spelar på den man tror vinner matchen, men man kan även spela på vilket lag man tror gör nästa mål, ett exakt resultat, första målskytt, nästa hörna och så vidare. Det roligaste enligt oss är livebetting, vilket innebär att man helt enkelt spelar på oddsen under spelets gång. Givetvis kan man även spela på långtidsspel. Väljer man långtidsspel bör man göra tillräcklig research innan man spelar, eftersom man vid ett lagt bet inte kan ändra sig!

Vilka landslag och spelare är favoriterna i år?

Som alltid under stora sportevents finns det vissa lag och spelare som är favoriserade. Det landslag som toppar listorna i år igen är England, och därefter följer Belgien och Frankrike. Sverige är inte så vinsttippade, men det betyder naturligtvis också att oddsen är bättre! Är du stensäker på att Sveriges landslag kan kamma hem vinsten till sommaren kan det därför vara riktigt förnuftigt att köra på din magkänsla. Det bästa år såklart att sprida ut sina oddsspel så att man åtminstone tjänar lite pengar och inte förlorar allt.

RSS
Follow by Email
Instagram