Heta odds under årets Fotbolls EM

Heta odds under årets Fotbolls EM

Fotbolls EM är i full gång och vi är mer peppade än någonsin förr. Speciellt eftersom Sverige spelar i åttondelsfinalen tillsammans med bland annat vårt grannland Danmark. Som fotbollsfans har vi suttit fastklistrade framför tv:n vid varje sändning och kommer att fortsätta göra det tills finalen äger rum och avslutas. Utöver spänningen som själva matcherna skapar har vi även njutit av den nervkittlande känslan från oddsvärlden!

Att spela på fotbollsodds är något de flesta kan vara eniga om är trevligt under en stor turnering som Europamästerskapet i fotboll. Man behöver trots allt inte satsa mer än någon hundring – det handlar mest om att krydda till spänningen ytterligare. Men hur ser oddsen ut i år egentligen? Har Sverige en chans att kamma hem vinsten eller blir det de europeiska favoritlagen? Och vart ska man placera sina odds för att försäkra sig om en vinst?

England och Frankrike tros ta sig till finalen

Fotboll betting är alltid så spännande eftersom oddsen kan skilja sig markant från en dag till en annan. Oförutsägbara händelser inträffar hela tiden och därför varierar också oddsen. Men en sak är de flesta oddsexperter eniga om och det är att England och Frankrike förväntas ta sig till finalen i år, med bland annat de favoriserade spelare Griezmann och Mbappé (Frankrike) samt Sancho och Foden (England). Således kan det ses som ett relativt säkert kort att lägga lite av sina pengar på något av de bägge lagen om man vill kamma hem en liten vinst. Att spela på några av de ovan nämnda spelarna kan också vara smart för den som vill spela på ett par olika odds.

Sverige inte på toppen – men värda ett spel!

Favoritlagen i år är som sagt England och Frankrike, men även Belgien, Tyskland, Spanien och Portugal är favoriserade. Tyvärr ses inte Sverige som en potentiell vinnare, trots att vi klarade oss väldigt bra i matchen med Spanien. Men det betyder såklart inte att det inte är värt att lägga in ett spel på en av Sveriges matcher, eller på någon av fotbollsspelarna för den delen.

Vi kommer i alla fall att placera live bets när det är dags för åttondelsfinalen. Det är verkligen ett sätt att öka spänningen på även om det kan kännas något riskfyllt. Några föredrar långsiktiga odds före live bets, vilket som också det är ett spännande sätt att betta på!

Vilken fotbollsspelare gör mest mål?

Förutom att placera bets på det lag man tror vinner är det väldigt spännande att spela på den eller de fotbollsspelare man tror gör mest mål under hela turneringen. EM äger trots allt rum under en hel månad så det finns gott om utrymme till att göra ett par mål!

Rent oddsmässigt tycks Englands målskytt Harry Kane ligga på toppen. Det är ändå Englands lag som förväntas kamma hem vinsten under hela Fotbolls EM, så varför skulle inte detta vara en bra möjlighet? Han befinner sig även i de bästa åren av sin karriär så det är ett relativt säkert kort att placera sina bets på!

RSS
Follow by Email
Instagram