De 3 bästa fotbollsspelen för Nintendo Switch

De 3 bästa fotbollsspelen för Nintendo Switch

Med sin HD-grafik, sina Joy-Con-kontroller och fokus på både enmansspel och lagspel, är Switch den perfekta konsolen för fotbollsspel. Under åren som gått har konsolen sakta men säkert lanserat ett par utmärka fotbollsspel, varav några av dessa utan tvekan är de bästa Nintendo Switch-spelen som finns att köpa just nu.

Vi har sammanställt en lista över de fotbollsspel för Nintendo Switch som vi anser är bäst. Vi hoppas du gillar den!

1.    Football Manager 2021 Touch

Football Manager är från början ett spel som lanserades för smartphones och tablets. 2018 släppte Nintendo sitt första Football Manager-spel, och tre år senare släppte de touch-versionen. Football Manager 2021 Touch innehåller över 117 ligor från 52 olika nationer, men spelaren har också möjlighet för att sammanställa sin egen liga och sedan tävla mot AI eller online med vänner och främlingar. Football Manager 2021 Touch är ett sensationellt spel och definitivt en av Nintendos absolut bästa sporttitlar.

2.    FIFA 21

Även om det råder skilda meningar gällande hur bra FIFA är på Switch eller inte så är FIFA 21 ett spel vi älskar. Nintendo har trots allt visat att FIFA och de komplexa matcherna kan spelas på deras Switch-konsol med detaljerad grafik. FIFA 21 inkluderar de senaste kläderna, klubbarna och trupperna från några av världens bästa ligor. Dessutom finns det en enorm lista över populära spelare som gör framträdanden i många lag, och såklart Ultimate Team-läget.

3.    Rocket League

Vi vet – det krävs två ben med fötter för att kunna spela fotboll. Men Rocket League vill vi även klassificera som ett av de absolut bästa fotbollsspelen för Nintendo Switch eftersom det har så mycket att ge. Rocket League är en kombination av fotboll och racing, där spelaren kontrollerar bilar som försöker skjuta en stor boll i mål. Precis som i fotboll vinner det lag som gjort flest mål i slutet! En otroligt färgstark och medgripande titel från Nintendo som vi bara älskar.

RSS
Follow by Email
Instagram