Hur man spelar in sport från ESPN

Hur man spelar in sport från ESPN

Det är många nuförtiden som tycker om att titta på ESPN. Tjänsten ger tillgång till ett stort utbud av sporter av olika slag. I USA är det en efterfrågad tjänst, men på senare år har den också blivit väldigt populär här hemma i Sverige. I den här artikeln kommer vi att gå igenom hur man kan spela in material från ESPN.

Digital underhållning på fritiden

Nuförtiden behöver man verkligen inte ha tråkigt när man kommer hem och sätter sig ner i soffan. Det finns en mängd digital underhållning att tillgå oavsett vad man tycker om. Om det är så att man tycker om att spela på nätet kan man t.ex. ta en titt på spelsvenska.com som tar upp allt man behöver veta om nätcasinon.

Ifall man å andra sidan inte tycker om att spela, utan istället föredrar sportunderhållning, kan ESPN vara ett lämpligt val. Men tänk om det finns sportögonblick som du antingen skulle vilja se igen eller se på senare eftersom du inte har tid för tillfället? Då kan man använda mjukvaror som ”Audials Movie”, som låter dig spara ned det som streamas från ESPN direkt på din dator.

Men är det svårt?

Att spara ner material från streamingtjänster behöver inte vara problematiskt överhuvudtaget. En del kanske tror att det kommer att vara svårt, men vi kommer härunder att ta upp några enkla och konkreta steg för att du ska kunna se hur lätt det egentligen är.

Första steget: Nedladdning, installering och användning av ”Audials Movie”

Det första som du behöver gör är att ladda ner ett program som heter ”Audials Movie”. Därefter installerar du programmet på din dator. Om du undrar om du kommer att behöva betala något så är svaret nej. Därefter startar du Audials Movie på datorn och öppnar den del av programmet som heter ”Video Streaming”.

Går lätt att avinstallera

Det här är en mjukvara som är helt gratis och man behöver inte ens registrera sig. Du behöver heller inte vara orolig för om du skulle komma att ångra dig. Programvaran går inte bara lätt att installera, utan även att avinstallera om du skulle upptäcka att den inte är något för dig.

Andra steget: Uppspelning av ESPN

Efter att du har öppnat Audials Movie klickar du där det står ”ESPN”. Du kan använda antingen Chrome eller Firefox till att öppna espn.com. I nästa steg väljer du den TV-serie eller film som du skulle vilja spela. När du startar ditt valda material kommer denna feed att direkt börja spelas in av programmet.

Något som du bör tänka på under denna process är att videon bör spelas upp i normalstorlek. På så sätt kommer du se till att du får bästa tänkbara kvalitet på din sparade video. I kontrollfönstret kommer du att kunna se hur mycket av ESPN-materialet som har spelats in.

Tredje steget: Inspelning med Audials Movie

Efter själva inspelningen kommer din video sedan att föras över till mjukvarans spellista, vilken du kan se på den högra sidan av dess gränssnitt. Den stream som du laddar ner från ESPN kan sparas ner till följande format:

  • MP4
  • WMV
  • AVI
  • 3GP

Något som Audials Movie också kommer att göra efter nedladdningen är att placera en tag på filen. Du kan nu spela upp videon på ett flertal olika sätt. Det går exempelvis att öppna filen i Windows Explorer. Audials Movie har också en egen inspelningsfunktion, som du kan använda för att spela upp ditt material. Alternativt kan du använda någon annan mjukvara för själva uppspelningen.

Med Audials Movie kan du enkelt spara material från streamingtjänster

Audials Movie är en mjukvara som nuförtiden har blivit väldigt populär runt om i världen. Den har vidare tagits upp i ett antal publikationer med tanke på att den gör det så lätt för den gemene användaren att spara ner streamat material från ESPN.

När man laddar ner Audials Movie får man inte bara grundläggande funktioner. Mjukvaran är designad för att erbjuda användaren ett stort antal extra funktioner, något som är en idealisk uppsättning för den som verkligen vill skräddarsy sin upplevelse.

Om ESPN

ESPN är ett TV-nätverk som förser sina användare med olika slags sportevenemang. Det kan röra sig om fotboll, basket, ishockey eller någon annan intressant sport. Detta nätverk streamar dock inte bara materialet i sig utan ger en dessutom tillgång till saker som:

  • Match-scheman
  • Statistik
  • Spelaruppdateringar
  • Nyheter

Utöver själva videomaterialet förser ESPN sina användare med exempelvis inspirerande artiklar rörande både sportevenemangen i sig samt hur det går för spelarna.

OBS

Att spara ner material från ESPN kan vara bekvämt, men det finns dock en sak som man bör vara medveten om och det är att video-material från ESPN går under copyright. Detta innebär att du inte får lov att sprida det material som du har laddat ner med hjälp av mjukvaran till tredje part.

RSS
Follow by Email
Instagram