Investera dig fram till din fotbollsresa

Investera dig fram till din fotbollsresa

Fotbollsresor blir mer och mer vanligt i Sverige och efterfrågan växer exponentiellt varje år. Samtidigt kan det vara svårt att få ekonomin att gå ihop för att kunna bege sig iväg. Genom att investera dina sparpengar kan du få ditt kapital att växa, och ge dig själv nya möjligheter.

Det blir allt dyrare att bege sig iväg på en fotbollsresa. Även om flygbiljetter fortfarande är relativt billigt så har matchbiljetterna till både Premier League och Serie A blivit oerhört mycket dyrare på sistone. Addera detta med alla omkostnader såsom mat, boende och en eller ett flertal öl till matchen så har man oftast en oväntad dyr resa på sina händer.

Oavsett om du vill sjunga med i You’ll Never Walk Alone på ett fullsatt Anfield, eller känna passionen och glöden i ett Romderby så kan ett sätt att samla ihop pengar till resan vara genom att investera med eToro. Genom nätmäklaren eToro får du som kunde tillgång till en lång rad olika investeringsinstrument på en användarvänlig plattform. Genom att klicka här så kommer du kunna läsa en guide som förklarar hur du ska göra steg för steg för att öppna ditt konto och köpa din första aktie.

Varför investerar svenskar mer än någonsin nu?

Aktier och aktiehandel har på senare år blivit ett stort intresse för många. Mycket fritid kombinerat med att börsen har visat rekordsiffror under en lång tid har gjort att många svenskar fått upp ögonen för aktier. Många har det som en hobby, medans andra har insett att det är det absolut bästa sättet att bygga upp kapital och förmögenhet med en medelinkomst.  

Samtidigt så har möjligheterna att ta del av kunskap kring aktiemarknaden ökat markant. I och med att folk har fått aktiehandel som hobby har också olika diskussionsforum på nätet blossat upp. Det finns även en lång rad olika böcker och gratiskurser att ta del av online. Det är inte längre bara människor i finansbranschen som kan lära sig att lyckas på börsen, utan det finns goda möjligheter att även som privatperson få sitt kapital att växa på ett effektivt sätt.

Vad ska man tänka på när man börjar med aktier?

Det första man ska fundera över är hur mycket man kan spara på börsen varje månad. Det är nämligen väldigt viktigt att konsekvent fylla på med kapital, särskilt i början av din börsresa. Pengar skapar mer pengar.

Det är också viktigt att ha i åtanke att det man investerar kommer man inte se igen på ett antal år. För att lyckas på börsen så måste man investera med en lite längre tidshorisont, ofta upp emot 5-10 år.

Aktiemarknaden kan var nyckfull och nervös och det är inte ovanligt att kurser på aktier skiftar mycket från dag till dag. Genom att sitta stilla i båten och fylla på med pengar kommer ditt kapital att växa med tid. Om du sparar till en resa eller liknande så kan du självklart ta ut delar av ditt kapital. Man lever bara en gång, och det är viktigt att inte låta viljan att investera ta bort från häftiga upplevelser.

RSS
Follow by Email
Instagram