Så kan du finansiera dina drömmars fotbollsresa

Så kan du finansiera dina drömmars fotbollsresa

Det är många av oss som drömmer om att någon gång se en riktig stormatch på någon av världens största arenor. Men detta är långt ifrån billigt i många fall. Fotbollsbiljetter blir allt dyrare samtidigt som pandemin har försvårat resande överlag. Men hur ska man göra för att kunna finansiera sin resa?

Att se en toppmatch på plats är någonting fantastiskt att uppleva på plats och att få se världens största stjärnor under strålkastarljuset på någon av de stora arenorna i Europa är något som man inte glömmer i första taget. Att se en stormatch på plats är helt enkelt något som varje fotbollsälskare måste uppleva någon gång i sitt liv. Vi har samlat några tips för hur du kan göra för att finansiera din resa.

Ta ett privatlån för att delfinansiera din resa

Att ta ett privatlån för att finansiera en resa kan för många kännas som någorlunda onödigt. Att sätta sig själv i skuld för nöjes skull kan såklart kännas väldigt dumt. Men samtidigt så lever man bara en gång, och att ta ett mindre lån på någon tusenlapp för att sy ihop finanserna kan möjliggöra att man kan åka iväg för att se en stormatch utan att behöva vänta tills nästa säsong.

När det kommer till privatlån så finns det en del saker att ha koll på. Många banker tillåter att man tar ut mindre lån utan några större processer att ta sig igenom. Men det är inte alltid det är fördelaktigt att använda sig utav sin bank när man ska låna små summor pengar. Då kan det istället vara bättre att ta ett lån utan uc. Dessa kan dock ha väldigt höga räntor, så se till att du läser på så att det inte kostar mer än det smakar.  

Hitta smarta sätt att spara pengar i vardagen

Om du sparar till en fotbollsresa så är det bäst att göra det genom att spara pengar på olika sätt i vardagen. Detta går att göra på en hel del olika sätt, men några smarta är att göra storkok och sedan förvara matlådor som du kan ta med till arbete eller skola.

En annan bra sak att göra kan vara att sälja gamla kläder och prylar online. Genom att rensa ut hemma så får man inte bara mer plats, det är också ofta förvånande hur mycket pengar man kan dra in.

Köp en bra cykel begagnat för att spara pengar över tid

Som vi tidigare har nämnt så är det viktigaste man kan göra för att komma närmre sina drömmars resa att spara pengar i vardagen. Det kan därför vara klokt att se över sin pendling till arbete och skola. Att köpa en cykel i pendlingssyfte är självklart inte en lösning för alla, men om du känner att du skulle kunna skippa att åka kollektivt eller bil under de varmare månaderna kan du spara stora summor pengar genom att pendla via cykel.

Men bra pendlingscyklar är dyra. Det är därför det är en väldigt god idé att man istället köper en cykel begagnat. På så sätt så kan du spara pengar och samtidigt få en cykel som är väldigt trevlig att använda sig utav till vardags.

RSS
Follow by Email
Instagram